DELL лаптопи – Latitude 3×10 серија 

Деловен лаптоп достапен за сите

Latitude 3410 i 3510, Laptopi DELL.

ПОТЕНКИ И ПОЛЕСНИ 

Новите лаптопи од оваа серија се дизајнирани да бидат помали и потенки, со пониска завршница и потенки рамки на екранот за да ви овозможи повеќе простор за работа.

БРЗ И СИГУРЕН ПОЧЕТОК СО РАБОТА

Почнете да работите веднаш штом ќе го вклучите лаптопот со автентикација преку читач на отпечатоци вграден во копчето за вклучување или опционална IR камера и Windows Hello.

ИНЗВОРЕДНА МОБИЛНОСТ

Со тежина од 1.6 кг на 14″ i 1.9 кг. во 15″ верзија, одличен и сигурен Wi-Fi и батерија со долг век на траење ќе може да работите од секое место. 

ПОРТИ ЗА ПРИКЛУЧУВАЊЕ СО СИТЕ УРЕДИ

Компатибилност со повеќе монитори и додатоци, со целосен опсег на достапни порти, вклучувајќи USB Type-C ™, HDMI и RJ45.

ДЕЛОВЕН ЛАПТОП СО ВГРАДЕНА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА

Вградената вештачка интелегенција учи и ја прилагодува работата на лаптопот за да ги подобри перформансите на програмите, да го зголеми траењето на батеријата и да го подобри квалитетот на аудиото..

СУПЕР БРЗО ПОЛНЕЊЕ

35% полнење на батеријата за само 20 минути, а дури 80% за еден час полнење. 

ГОЛЕМ  ИЗБОР НА ЕКРАНИ 

DELL лаптопи со  14″  или 15.6″ екрани во HD (1366 x 768) или FHD (1920 x 1080) резолуција со Аnti-glare. 

Најпрвин погледнете ги нашите ценовници за да проверите дали имаме на лагер модел на DELL лаптоп кој ви одговара по цена и по спецификација.

Ако има јавете се кај нас на (02) 329 69 29 или пратете емаил на ponuda@lancom.com.mk за да го резервираме лаптопот и ќе се договориме кога и како ќе можете да го земете.

Ако сакате да си направите конфигурација која ја немаме на лагер, тогаш посетете ја страната на DELL, направете конфигурација по ваш избор и истата пратете ја на ponuda@lancom.com.mk и ние ќе ви направиме понуда со цени и рок на испорака.

ЛАНКом Компјутери. д.о.о Скопје

DELL Gold Partner Logo