DELL лаптопи – Latitude 5000 серија 

Деловен лаптоп со уникатни можности за далечинско менаџирање

НОВ ДИЗАЈН ЗА ДА БИДАТ ПОМАЛИ И ПОПАМЕТНИ

Достапност на екрани се до 4К резолуција и ComfortView Plusе решение за ниско ниво на емисија на плава светлина. Опција за FHD веб камера која дава ново ниво на видео конференциите. 

ПРВ КОМПЈУТЕР ВО КОЈ СЕ КОРИСТИ БИОПЛАСТИКА ОД ДРВА

Први компјутери кај кој во изработката на куќштето се користи 21% биопластика од дрва. Во процесот на производството се намалува емисијата на CO2, се штеди енергија и се намалува потрошувачката на вода.

ОСТАНЕТЕ ПОВРЗАНИ КАДЕ И ДА СТЕ

Секогаш ќе имате сигурна и брза врска со интернет без разлика дали сте поврзани на  на Wi-Fi или LTE мобилна мрежа.  Wi-Fi 6E дозволува 7 додатни канали (во опсег од 6 GHz) кои обезбедуваат брза и непречена комуникација во густо населени места. Ако нема Wi-Fi има решение. Постои опција за вграден LTE мобилен интернет. 

ДЕЛОВЕН ЛАПТОП СО ВГРАДЕНА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА

Вградената вештачка интелегенција учи и ја прилагодува работата на лаптопот за да ги подобри перформансите на програмите, да го зголеми траењето на батеријата и да го подобри квалитетот на аудиото.

ЕКСПРЕСЕН ПОЧЕОК НА РАБОТА

Вградената Intel® Context Sensing технологија го детектира вашето присуство, автоматски го подига лаптопот и врши автентикација преку IR камерата и Windows Hello и можете веднаш да почнете да работите.

БЕЗБЕДНОСТ НА НАЈВИСОКО НИВО

Повеќе опции за Touch Fingerprint Reader на копчето за вклучување, користење на Contacted Smart Card или опционална Face IR камера за препознавање на лице. Проактивна заштита од малициозен софтвер.

СУПЕР БРЗО ПОЛНЕЊЕ

35% полнење на батеријата за само 20 минути, а дури 80% за еден час полнење. 

ВРВНИ ПЕРФОРМАНСИ

Опции за избор i5 или i7 од 11-тата генерација на Intel® Core™ процесори, избор на Solid State дискови…

ГОЛЕМ  ИЗБОР НА ЕКРАНИ 

DELL лаптопи со  14″  или 15.6″ екрани во HD (1366 x 768), FHD (1920 x 1080) иили UHD (3840 x 2160) резолуција со Аnti-glare.  

Најпрвин погледнете ги нашите ценовници за да проверите дали имаме на лагер модел на DELL лаптоп кој ви одговара по цена и по спецификација.

Ако има јавете се кај нас на (02) 329 69 29 или пратете емаил на ponuda@lancom.com.mk за да го резервираме лаптопот и ќе се договориме кога и како ќе можете да го земете.

Ако сакате да си направите конфигурација која ја немаме на лагер, тогаш посетете ја страната на DELL, направете конфигурација по ваш избор и истата пратете ја на ponuda@lancom.com.mk и ние ќе ви направиме понуда со цени и рок на испорака.

ЛАНКом Компјутери. д.о.о Скопје

DELL Gold Partner Logo