Прегледајте или превземете ги ценовниците за DELL лаптоп, десктоп компјутери, монитори, сервери и друга опрема која ја имаме на лагер во магацините на Ланком Компјутери во Скопје.

Поради разлика во времето на ажурирање на ценовниците на оваа страница и моменталната состојба на лагер на производите во нашиот магацин, може да се случи некој од од производите во ценовниците да не се достапни за продажба или пак во меѓувреме да има промна на цената. Поради ова цените во овие ценовници се индикативни, а за потврда на цените, времето на испорака, другите комерцијални услови, гаранацијата и подетални информација за производите можете да добиете ако пратите емаил на ponuda@lancom.com.mk како и на телефонскиот број (02) 329 69 29 , секој ден од Понеделник до Петок во работно време на ЛАНком Компјутери од 08-16 часот.

DELL Лаптоп Компјутери

DELL Десктоп Компјутери