Slide 1
33 години искуство во информатичките технологии
Image is not available

Оваа година ЛАНКом Компјутери слави 33 години од своето постоење.

Slide 3
Компјутерска опрема οд најдобрите светски брендови
Image is not available

DELL EMC, Oracle, Cisco, Microsoft, Evolis....

Slide 2
Професионален сервис, техничка поддршка
Image is not available

и консултaнтски услуги за сите наши производи од стручни лица сертифицирани од производителите на опремата

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Block

Ако сакате да направите конфигурација по ваш избор посетете ја страната на DELL, направете конфигурација према вашите потреби и пратете ја на емаил ponuda@lancom.com.mk . Ние ќе ви направиме понуда со цени и рок на испорака.
Кликнете на производот за кој сакате да направите конфигурација

DELL laptopi, serveri, kompjuteri, workstation, Latitude, Optiplex, PowerEdge, Precision, EMC storage

Ние нудиме сигурни и квалитетни информатички решенија

Ви требаат совети, опрема, сервис или техничка подршка
јавете се кај нас на +389 (02) 329 69 29 или пратете    на ponuda@lancom.com.mk


Професионални Услуги

ЛАНКом Компјутери има долгогодишно искуство и знаење за комплетирање на секоја фаза на проекти од информатичката технологија без разлика на големината и нивната сложеност, почнувајќи од дизајнирање, проектирање, набавка на потребен хардвер, оперативен и апликативен софтвер, инсталација, имплементација, системска интеграција, техничка поддршка и сервисирање на опремата
konsultantski uslugi
Sistemska integracija
dell service, oracle service, suport, support
Консултантски услуги
Системска интеграција
24/7 Техничка подршка

Имате идеја или потреба од информатичка опрема, а не сте сигурни како тоа да го изведете и реализирате во пракса. Јавете се и нашиот инжинерски тим ќе ви помогне околу дизајнот на решението и ќе ви предложи опрема и софтверски решенија кои ќе одговараат на вашите потреби.

Ако во вашата околина е потребна интеграција на опрема, оперативни системи и софтверски решенија од различни производители кои треба да бидат поврзани во една целина и да соработуваат меѓу себе ние ќа ја завршиме целата работа. 

ЛАНКом Компјутери е офцијален и сертифициран Сервис Партнер  на DELL и Oracle за територијата на Република Македонија и дава 24 часовна техничка поддршка 7 дена во неделата на сите коминтенти кои имаат системи  кои мораат да бидат постојано во добра работна состојба.

Главна експертиза

Нашата главна експертиза е задоволството на нашите корисници и професионалност во сите области на нашето работење

Продажба и дистрибуција на компјутерска опрема

Ние сме официјални партнери на различни нивоа со најпознатите производители на компјутерска опрема. Погледнете ги нашите ценовници.

Инсталација и имплементација на различни типови на оперативни системи

Имаме сертифицирани инжинери за сите познати оперативнин системи како Windows, Solaris, Linux.

Системи за бази на податоци

Како официјален  Gold Partner на ORACLE имаме сертифицирани инжинери за дизајнирање, продажба и имплементација на инжинерски системи за Oracle Database.

Cloud Computing и виртуализација

Нудиме решенија и дизајн на секакви типови на виртуализации со VMWare,  Microsoft Hyper-V  и Oracle Virtualization, а нудиме и решенија за реализација на Private Cloud.  Како партнери на Oracle можеме да ви понудиме решенија на Oracle Public Cloud.

Интернет инфрастуктура

Инсталација на мрежна опрема и имплементација на емаил сервери од различни производители, инасталција на веб сервери, инсталација на DNS сервери, анти спам и антивирус заштита како и инсталација на сигурносни заштити со FireWall со опремата на SonicWall

Сервис и техничка поддршка

Сервисна поддршка во гаранциски период и надвор од него на сите производи од нашите партнери. 24×7 Support Services за DELL  и Oracle за сите кои имаат потреба од дополнителна техничка поддршка.Ние сме единствен Field Delivery Service  Partner на Oracle во земјата и нудиме Oracle Premier Support for System  на сите x86, SPARC  и инжинерски системи инсталирани кај нас.